Nymark IL

Nymarksanlegget

Nymarksanlegget

Parkering i området rundt Nymarksanlegget

Det er et personlig ansvar å forholde seg til ovennevnte regler og ufyllende informasjon om parkering i Bergen Kommune finnes via følgende link https://www.bergen.kommune.no/sok?q=parkering

Vedlagte regler gjelder pr november 2018

----------------------------------------------

I området rundt Nymarksanlegget er det ulike løsninger med hensyn til parkeringsordninger.

Boligsoneparkering er innført i Fredrik Stangsvei (langs det høye gjerdet inn mot anlegget), St Olavsvei og generelt på sørsiden av Nymarksanlagget; boligsonereguleringen gjelder i tidsrommet kl. 08-23 på hverdager, og fra kl. 08-17 på lørdager. Den gjelder ikke på søndager, helligdager og offentlige fridager. I tidsrom utenfor boligsonereguleringen kan man parkere gratis. Her kan man følge skilting om lovlig parkering, og parkere i gatene.

For betaling i boligsone områdene kan man betale i parkeringsterminal utenfor hovedinngangen til Haukelandshallen, eller ved å laste ned appen «P i Bergen».

Området tilhører boligsone Bergen sør, takstgruppe 6019. El-biler parkerer gratis i boligsonen. Her er ingen begrensning på tid.

Parkeringsplassen mellom Haukelandshallen og garderobebygget på Nymarken samt parkeringsplassen på baksiden (øst) av Haukelandshallen, er reservert parkering mandag – fredag 0600-1500, for dem med avtale og gyldig oblat.

I øvrig tid er det parkering mot avgift. Betalingsplikten gjelder også for el-kjøretøy og personer med kort for forflytningshemmede. Man kan betale i parkeringsterminal som er plassert ved bommen til innkjørselen på parkeringsplassen mellom Haukelandshallen og garderobebygget på Nymarksanlegget, eller parkeringsterminal på baksiden (øst) av Haukelandshallen.

Parkeringsplassen foran Brann Stadion (Nord) er det parkering mot avgift hele døgnet, og man kan betale i parkeringsterminal ved inngang 9.

Boligsonekort fritar ikke fra betalingsplikten på parkeringsplasser som nevnt ovenfor.

 

Nymark IL
Postadresse: Postboks 13, 5821 Bergen
Besøksadresse: Fredrik Stangsvei 14
post@nymarkil.no

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift