Nymarkherrene gjestet Dale 1. mai

Publikum imponerte med engasjement og bluss for å hjelpe hjemmelaget.

Første mai gjestet Nymarkherrene Dale. Forrige gang de møttes her var i en høydramatisk kamp der Nymark måtte vinne for å rykke opp i 4. divisjon. Nymark satte inn 2-1-målet på overtid. Et mål som på ingen måte stod tilbake for et finalemål i Champions League. I hvert fall når det gjelder jubel i etterkant.

På tirsdag hadde hjemmepublikumet møtt opp på tribunen i fjellsiden. Her tente de sine bluss og håpet på at det ville hjelpe Dale til deres første seier i år.

Nymark har hatt en god treningsvinter med bra resultater i treningskampene. Nymark vant blant annet Obos - Vinterserie.

På grunn av endringer i seriesystemet i Norge de siste årene, med bla. betydelig ferre 3. og 4. divisjonslag, har nivået i 4. og 5. divisjon økt. Dagens 5. divisjon kan nivåmessig nær sagt sammenliknes med 4. divisjon fra noen år tilbake.

Vi håper å kunne kjempe i toppen i år og dermed også kjempe om opprykk. Tre seire før Dale-kampen er en god start

Det var topp og bunn som møttes i Dale. Det bar også kampen preg av. Nymark bestemte det meste fra start. Men det skulle gå 35 minutter før Nymark fikk ballen i nettet. Sigurd Singelstad satt et frispark rett i nota fra 18 meter. Kun tre minutter senere satte Mikael Haugsøen inn en retur fra keeper etter skudd fra juniorspilleren Benyones.

Nymark gikk til pause med 2- 0 ledelse og fortsatte sin dominans i 2. omgang. I det 53. minutt satte Mikael inn sitt andre for dagen etter pasning fra Fredrik Hana Voss.

Kun fem minutter senere fullfører Mikael med hattrick.

I det 63. minuttet vinner den omskolerte keeperen Fredrik Hana en hodeduell og header ballen over keeper og i mål. 5- 0 holder seg til kampslutt.

Hos Nymark var det Sigurd Singelstad som dominerte stort på midtbanen og var Nymark sin beste spiller i en kamp som Nymark vant fortjent.

Dermed kunne Nymark innkassere sin fjerde strake seier for sesongen. Laget går nå inn i en periode der de skal møte Os 2, Osterøy og Baune. Dette er kanskje de antatt beste lagene. Etter at disse kampene er ferdigspilt vil det vise seg om Nymark fremdeles henger med i toppen.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift